دانشکده پزشکی شیراز
سبد سلامت(خواص سنجد)
سنجدحاوی ویتامین C وk است.
سنجد به تقویت دستگاه گوارش کمک می کند و افرادی که اجابت مزاج زیادی دارند می توانند باخوردن دو، یا،سه دانه سنجد به سیستم گوارش خود کمک کنند.
دراسهال غیر عفونی و بیعلت کودکان جوشانده برگ سنجد موثر می باشد و در کنترل اسهال موثراست. اگر به یبوست دچار هستید بهتر است از سنجد کمتر استفاده کنید.
جالب توجه است که دراسهال بیعلت بچهها ، نیزجوشانده برگ ،یا میوه سنجد، درکنترل اسهال موثراست.
سنجد مقوی قلب است ودرپاییزو زمستان مهمان ویژهی ظرف تنقلات شما محسوب میشود.
سنجدکالری کمی دارد و همراه تقویت گوارشی آن،دررژیمهای کاهش وزن انتخاب خوبی میباشد.
اگرسنجد را باکمی آب و روغن زیتون بپزید و سپس هسته و پوست آنرا جداکنید ،پوره به دست آمده درما ن درد مفاصل است.
روش دیگرمصرف سنجد،پودرخشک شده آن است. پودرسنجد با شیرگرم ویک قاشق شیره انگور دردرمان درد والتهاب مفاصل و همچنین جلوگیری و درمان پوک استخوان موثراست.
مراقب باشید زیاده روی نکنید و دوره های دو هفته ای میل کنید و ده روز استراحت کنید.
دکتر محمد ابراهیم زحلی نژاد
گروه طب سنتی ایران دانشکده پزشکی شیراز